GTAPlatform Gizlilik politikası

Biz kimiz?

GTA Platform, dünyadaki tüm GTA Oyuncularına yönelik paylaşımlar üreten, ortak topluluk(Community) felsefesinde açılmış olan, “Türkçe” içerikli GTA topluluğudur. Platformun aktif birçok kanalı bulunmaktadır. GTA Platform Forum www.gtaplatform.com/forum adresi ile topluluğumuza dahil olabilir, paylaşımlar yapabilir ve diğer üyelerle vakit geçirebilirsiniz.

Ana Sayfamız olan www.gtaplatform.com adresinden paylaşımları takip edebilir, içerikleri yorumlayabilir ve buraya kendi içeriklerinizi ekleyebilirsiniz.(Forum üzerinde gerekli maddeler yazmaktadır)

Gizlilik İlkesi ve Kişisel Bilgilerin Kullanımı

Yorumlar

GTAPlatform, kullanıcıların kendisine www.gtaplatform.com adlı web sitesi üzerinden (“Web Sitesi Anasayfa”) veya Mobil Uygulamaları üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır.

IP numaraları: Sistemde çıkabilecek tüm sorunları tespit etmek, mobil cihazlar ve bilgisayarlar üzerinden gelen verileri almak ve yine bu cihazlardan yapılan istekleri doğrulamak için IP adresleri kullanılmaktadır. Kullanıcıların IP adresleri kendi kimliklerini temsil eder ve hiçbir şekilde GTAPlatform tarafından üçüncü kişilerle paylaşım yapılamaz, kişisel bilgiler kötüye kullanılamaz. Bunun yanı sıra GTAPlatform, kendisine yapılan saldırılar ve ihlaller doğrultusunda IP adresleri üzerinden kişilere dönük T.C yasaları gereğince tüm yaptırım haklarına sahiptir.

Güvenlik

GTAPlatform, size ait bilgileri güvenli biçimde saklamaktadır; dolayısıyla söz konusu bilgilerin herhangi bir kayba, suistimale ya da değişikliğe karşı korunması için gerekli tüm önlemleri almaktadır. GTAPlatform bağımsız bir şekilde ilerleyen, Türkiye’de Grand Theft Auto serisinin hayranı olan kişilerce kurulmuş ve topluluk haline getirilmiştir. Güvenlikten tamamen platform sorumludur, kişilerin bilgileri, verileri, hesapları ve şifreleri hiçbir şekilde paylaşılamaz. Bunun yanı sıra platform üzerinde gerçekleşecek tüm ihlallerin sorumluluğunu yine platform kabul etmektedir.

İletişim formları

Çerezler

GTA Platform Gizlilik kuralları çerçevesinde, sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, resimler, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Analiz

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Ana Sayfamız üzerinden ve GTA Platforum Forum topluluğuna kayıt yaptıran kullanıcılar için kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme ve GTAPlatform Portal‘da yayınlanan içerikler hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir. Kişinin istekleri dışında profillerine hiçbir şekilde ekstra kötü düzenleme, yorum ve içerik yazılamaz/eklenemez. Sorumluluğu profil sahibinde ve GTA Platform yönetimindedir.

Bir kullanıcının, bir başka kullanıcının bilgilerine ulaşması ve bu bilgileri değiştirmesi mümkün değildir. Kullanıcının kişisel bilgileri, GTAPlatform.com haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi ile kişisel bilgiler GTAPlatform.com tarafından da güncellenebilecektir.

İdari Kararlar

İdari kurumlar ve adli kurumlar tarafından gelen talepler ve bildirimler doğrultusunda kişisel bilgiler, GTAPlatform’a yönelik bir talep olduğunda, T.C Yasaları gereğince Gizlilik Politikasına uygun olarak adli ve idari kurumlar ile paylaşılabilir.

Tüm bu süreç için GTA Platform’a doğrudan iletisim@gtaplatform.com Mail adresinden, Resmi yazışmalar için ulaşılabilinir.

Kullanıcının kişisel bilgileri; gerçekleştirilen işlemlerde gerekli görülmesi halinde, sürecin hızlandırılması ve kullanıcılar arasındaki iletişimi sağlamak amacıyla işleme dahil olan diğer kullanıcı ile paylaşılabilir.

GTAPlatform.com, internet sayfasını kullanan kullanıcıların istatistiksel bilgilerini, teknik bir iletişim dosyasını kullanarak elde edebilir. Kullanıcılar isterse, bu dosyayı engellemeye yönelik tarayıcı(çerez) ayarlarını değiştirebilirler.

Gtaplatform.com üyeliği açan ve Forum’a kayıt olan tüm kullanıcılar, bu metni karşılarında bularak onaylayıp kayıt oldukları taktirde, Topluluk ve Forum Kuralları ile birlikte Gizlilik Politikamızı da kabul etmiş sayılırlar.


Başa dön tuşu
Kapalı